Организирай отпадъците си с MySmet.BG

Контейнери за отпадъци на един клик разстояние!


Контейнери за отпадъци

Променяме бизнеса и средата на живот в града, използвайки всички възможности на новите технологии, за да ви дадем по-бърза, по-сигурна и коректна услуга при извозване на вашите отпадъци.

СОРТИРАЙ И СПЕСТИ

Сортирайте своите отпадъци.
Разделното събиране ви дава по-добра цена, защото по този начин и вие участвате в процеса на рециклиране на отпадъка.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Само с няколко клика ще можете да направите своята поръчка на контейнер, като зададете своите параметри - адрес, тип смет, време за доставка и начин на плащане

ПРОСЛЕДИ ОТПАДЪКА

Може да проследите целия път на поръчания от Вас контейнер от доставката до депо. Така ще имате оптимална точност и прозрачност на услугата. 

ОПТИМИЗАЦИЯ

Получавате максимална точност и бързина при извозване и подмяна.
Отчитайки типа на поръчката и разстоянието до вас и ви уведомяваме за всеки етап от изпълнението.

ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА

Понякога бързината е едно от най-важните условия за нашата услуга, затова в mysmet може да зададете Експресна поръчка - доставка на контейнер до максимум 2 часа

ВАШИТЕ ДАТИ

Задайте дати на доставка, подмяна и прибиране. Винаги ще бъдете уведомявани по-рано за изпълнението им. Поръчаният контейнер от mysmet ще бъде ваш за максимум 10 дни. 

Как да поръчам контейнер?

Трябва ти само смартфон или компютър под ръка.

1

Регистрирай се

Може да създадеш личен или фирмен профил. В профила си може да добавяш различни обекти и да следиш целия процес.

2

Избери и поръчай

Избери типа смет който искаш да извозим. Не се притеснявай, може да бъде и смесен. В реално време ще видиш предполагаемата цена на твоята поръчка.

3

Проследи

Щом направиш поръчка ще може да следиш процеса от своя профил. Когато камионът тръгне ще бъдеш уведомен и ще може да следиш неговата позиция от самото начало чак до депото за отпадъци.

Коректност

MySmet.BG е резултат от дългогодишната успешна работа на един от лидерите в бранша - Дева Транс. Може да разчитате на пълна коректност и отговорност за вашите нужди.

Ценообразуване

MySmet.BG разполага с най-модерните камиони в бранша. Нашите служители могат да претеглят всеки грам който вие сте поставили в контейнерите и да ви предложат най-добрата цена.

С грижа за природата

Сортирай и спести не е само реклама. Ние ще предоставим кантарна бележка от лицензирано депо за отпадъци при завършване на всяка една поръчка, за да сте сигурни че вашият боклук няма да се озове на забранено място.

За корпоративни клиенти

Специално за корпоративни клиенти сме разработили функцията за поддържане на множество обекти, с различни адреси, лица за контакт и поръчка за всеки обект, като фирменият профил може да следи и ползва архива и статистиките за своите поръчки, включително кантарните бележки за всеки техен контейнер. 

Фирмен профил за вашите служители на обекти

Лесно и бързо за опериране от всички смартфон устройства, лаптопи и компютри

Често задавани въпроси

Услугата е разработена така, че да може да бъде използвана както еднократно от граждани и потребители, така и за всекидневна нужда от корпоративни клиенти.

За момента MySmet.BG предлага услуги на територията на град София. Очаквайте ни и във вашия град.

Вашата поръчка се заплаща при ПРИБИРАНЕ на контейнера. Нашите шофьори ще могат да отчетат точните килограми и потвърдят типа смет за да получите оптимално ниска и точна цена.

Може да заплатите в брой или с карта. За корпоративни клиенти предлагаме и плащане по банков път.

При регистрация в приложението можете да включите опцията за получаване на фактура на зададената от вас електронна поща. Документа ще бъде получен след приключване на поръчката.

Предлагаме услугата в следното работно време:
От Понеделни до Събота
от 8:00ч. до 17:00ч.
Неделя и официални празници - почивка

         MySmet.BG от Дева Транс ООД
За контакти:
+359 888 70 24 12
office@mysmet.bg